[Polska]Aseptyczna Pakowarka Bag in Box
Aseptyczne pakowanie p?ynnych lub pó?p?ynnych produktów, równie? zawieraj?cych cz?stki sta?e (do 10mm) w systemie bag in box np. soki, przeciery, koncentraty owocowe i warzywne, wsady do jogurtów.
Worki (2-20l,200l i 1000l) z laminatu wielowarstwowego, zaopatrzone w kró?ce zamkni?te najcz??ciej korkiem typu Elpo.
Worki o pojemno?ciach: 2-20l nape?niane na rolkowym stole, umieszczonym bezpo?rednio pod g?owic? dozuj?c?.
Worki o pojemno?ci 200l umieszczone w beczkach, ustawionych na transporterze rolkowym.
Worki o pojemno?ci 1000l umieszczone w kontenerach.
Wydajno??: 1000-5000 l/godz. przy obs?udze jednoosobowej, zale?y od sprawno?ci operatora, wielko?ci opakowania i ci?nienia p?ynu. Pakowarka jest przystosowana do pracy w ruchu ci?g?ym.
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Dys |
Marka: | Asepta 5000 |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Czas dostawy: | 50 dni |
Kategoria: Maszyny i urz?dzenia -> Maszyny dla przemys?u spo?ywczego
Dys-Pak Sp. z o.o.
|
Ulica: | Dys 187B |
Miasto: | Ciecierzyn |
Kod pocztowy: | 21-003 |
Region: | lubelskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 81 7561267 |
Faks: | +48 81 7563454 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Daniel ?uciuk |
Telefon stacjonarny: | +48 81 7561267 |
|